Ice Web Design - Firma Bucuresti
  


Programator aplicatii software, web, android

Dezvoltare si customizare de aplicatii software:

Aplicatii software

Putem modifica/ajusta/customiza orice aplicatie folosita de catre companii pentru administrarea interna, realizata in ASP si PHP. Acest lucru e valabil si pentru celelalte aplicatii care nu sunt bazate pe browsere web, daca au sursa de cod a aplicatiei (C++, C#, Visual Basic, Java, etc.).
De asemenea putem spune ca integram orice noua functionalitate in respectivele aplicatii, folosind setarile curente, pentru a pastra linia de design.

Mai jos puteti vedea doua din aplicatiile create de noi care le putem personaliza si pentru compania dumneavoastra.

Aplicatia "Interfata instalatie industriala"

Interfata industriala siloz 1
Interfata industriala siloz 2
Interfata industriala siloz 3
Interfata industriala siloz 4
Interfata industriala siloz 5
Aplicatia are ca destinatie interfata dintre sistemul de comanda si actionare a unui siloz, cu operatorul uman ce va da comenzi de incarcare, descarcare, transfer si uscare a cerealelor in/din buncare. Se pot observa pe schema, mai multe buncare de stocare, dar si buncare intermediare (tampon) pentru uscatoare si livrare. De asemenea schema contine benzi de transport, elevatoare si deviatoare, ce sunt selectate de catre interfata ca facand parte dintr-o linie de transport cereale si apoi pornite de catre sistemul de comanda. Pe langa aceste utilaje, fiecare buncar in parte are cate doua ventilatoare ce pot fi pornite si oprite independent de starea celorlalte utilaje.

Interfata are posibilitatea selectarii initiale a utilajelor pentru a verifica pe ce care vor circula cerealele, de asemenea dupa pornire intra intr-o stare de "Pornire", timp in care singura operatiune ce se poate da este cea de stop. Acest lucru a fost necesar, pentru a nu porni doua linii in paralel si a evita consumul mare de curent ce ar duce la arderea sigurantelor. De asemenea, aplicatia, pe langa o alta stare de "Functionare" mai are si starea de "Alarma", moment in care va apare un semnalizator rosu, pentru a atrage atentia operatorului.

Toate operatiunile realizate de catre operator, sunt inregistrate pe interfata intr-o casuta text (cu scroll) si de asemenea intr-un fisier text de log.

Aplicatia este realizata folosind C# in care au fost integrate animatii facute in Flash.
Aceasta interfata comunica folosind portul Ethernet cu un automat programabil (PLC) ce comanda intreaga instalatie.

Aceste interfete pot fi realizate pentru orice tip de flux industrial.
De asemenea, putem pune in legatura cu o firma de realizare a unei instalatii de comanda si control rezultand un pachet complet de comanda a unei instalatii industriale de orice fel.

O asemenea interfata poate fi facuta pentru orice fel de instalatie industriala, nu doar silozuri.

Aplicatia Travel Expense

Travel Expense este o aplicatie de gestiune interna destinata companiilor si are ca scop trecerea in format electronic a tuturor cheltuielilor si deconturilor angajatilor prin colectarea si centralizarea formularelor introduse de acestia in format electronic si directionarea acestor formulare catre aprobatori, urmand instructiunile personalizate din interfata de admin.


Apasati butonul de "pauza" pentru a putea vizualiza un slide mai mult timp.

Travel Expense elimina birocratia si documentelor intermediare, exceland printr-o rapiditate instantanee, o interfata intuitiva pentru angajati, centralizarea eficienta, securitatea datelor, actualizarea documentelor de la distanta, accesul la rapoarte si cereri anterioare, calcularea automata a diurnei, a sumelor de dat si de restituit, cat si personalizarea functiilor aplicatiei. Aprobatorii sunt avertizati prin email cand au de confirmat/respins un astfel de decont. Pentru persoanele care nu au acees la sistem exista functionalitatea de import din excel. Pentru contabilitate Travel Expense are functionalitatea de a exporta pentru intreaga luna toate deconturile aprobate intr-un format gata de importat in aplicatia de contabilitate (SAP sau orice alta aplicatie). Toti parametrii aplicatiei sunt personalizabili printr-o interfata de Admin.

Mai jos este algoritmul functional:

Software development 0. Un initiator (utilizator) scrie in sistem un decont (TravelExpense) pe care il poate salva fara a fi trimis spre aprobare. In acest caz, decontul se va afla intr-o stare de "ciorna", stare in care initiatorul mai poate edita informatiile.
1. Initiatorul propune spre aprobare un decont (TravelExpense). Acest decont ajunge la aprobatorul nr. 1 (secretara departamentului initiatorului, s.a.). In acest moment decontul trece in starea "Asteptarea aprobarii" si nimeni nu mai poate modifica datele decontului.
2. Aprobatorul nr. 1 are 2 optiuni: 
        2.1 "Aproba" decontul care va ajunge la aprobatorul nr. 2 (managerul departamentului, s.a.)
        2.2 "Respinge" decontul cu un anumit motiv (trecut obligatoriu), si ajunge inapoi la initiator, pentru modificare. In acest caz de "respingere", initiatorul primeste din nou drepturi de modificare (pasul 0).
3. Aprobatorul nr. 2 are 2 optiuni: 
        3.1 "Aproba" decontul care va ajunge la aprobatorul nr. 3 (contabil, sau mai multi contabili).
        3.2 "Respinge" decontul cu un anumit motiv (trecut obligatoriu), si ajunge inapoi la initiator, pentru modificare. In acest caz de "respingere", initiatorul primeste din nou drepturi de modificare (pasul 0). In caz ca se vrea din nou aprobarea decontului. Se va trece obligatoriu pe la toti aprobatorii, pentru reaprobare, chiar daca in trecut respectivii au mai aprobat odata respectivul decont, ce a fost respins de un aprobator cu un grad mai mare pe scara ierarhica.
4. Aprobatorul nr. 3 are 2 optiuni: 
        4.1  Dupa aprobare (aceasta este aprobarea finala) decontul va trece in starea "Aprobat", stare ce nu mai poate fi modificata, iar datele nu mai pot fi editate. In cazul in care pe acest nivel sunt mai multi aprobatori (mai multi contabili cu drept de aprobare) atunci cand decontul este aprobat de unul dintre ei, se va bloca accesul la aprobare/respingere celorlalti contabili.
        4.2 "Respinge" decontul cu un anumit motiv (trecut obligatoriu), si ajunge inapoi la initiator, pentru modificare. In acest caz de "respingere", initiatorul primeste din nou drepturi de modificare (pasul 0). In caz ca se vrea din nou aprobarea decontului. Se va trece obligatoriu pe la toti aprobatorii, pentru reaprobare, chiar daca in trecut respectivii au mai aprobat odata respectivul decont, ce a fost respins de un aprobator cu un grad mai mare pe scara ierarhica.

La acest algoritm se adauga functiile contabile si de administrator despre care am mentionat la inceput.

Probleme software?

Probleme cu calculatorul? Va putem oferi service software pentru oricare din problemele de mai jos:
  • Devirusare, instalare antivirus
  • Instalare sistem de operare Windows
  • Instalare drivere, utilitare, aplicatii
  • Service software diverse
  • Recuperare date de pe laptop sau calculator
  • Customizare si upgrade aplicatii companii
Probleme rezolvate - un calculator fericit

Cere Oferta


APLICATII SOFTWARE


WEB DESIGN


OPTIMIZARE SEO


CREARE MAGAZIN ONLINE


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!