Ice Web Design - Firma Bucuresti
  


SEO, your way to the top

IceWeb are SEO la putere, fiind unul din cele mai vechi servicii oferite de noi: optimizarea si promovarea pe motoarele de cautare, SEO. Aceasta dateaza din perioada 2002-2003, cand a inceput sa prinda radacini SEO si in Romania si sa creasca interesul pentru numarul mare de vizitatori care sunt adusi pe un website de catre motoarele de cautare.

Vedeti aici pachetele de optimizare oferite de noi


Ce inseamna SEO?

SEO, progres constant
SEO este prescurtarea de la Search Engine Optimisation si reprezinta suma actiunilor intreprinse cu scopul de a determina website-ul dumneavoastra sa urce in topul listarilor motoarelor de cautare.

Motoarele de cautare sunt reprezentate de Google, Yahoo, Bing, Ask, AOL, Alta Vista si altele, dintre care cel mai reprezentativ este - ati ghicit - Google, liderul detasat al motoarelor de cautare, care este folosit de peste 90% dintre romani pentru a face cautari pe internet.

Deci, pentru simplificare, cand vorbim despre SEO in continuare ne vom referi la o pozitie buna pe Google, principalul dumneavoastra punct de interes.

Ce presupune SEO?

Optimizarea este impartita in doua mari categorii, SEO On-Page si SEO Off-Page.

SEO la putere
SEO On-Page reprezinta toate modificarile facute in cadrul website-ului dumneavoastra pentru a-l face cat usor de accesat, vizibil si relevant pentru Google. Aceste modificari se refera in primul rand la textul vizibil care apare pe site-ul dumneavoastra, apoi cateva reguli care pot afecta intr-o oarecare masura si design-ul si de-asemenea modificari din cadrul codului - care este in 'spatele' site-ului si care nu sunt vizibile pentru vizitatorii de rand.

SEO Off-Page reprezinta promovarea facuta in afara website-ului dumneavoastra, fara a-i afecta continutul: toate website-urile care indica si trimit catre al dumneavoastra, fie ca le intoarceti link-ul ( ceea ce poarta numele de link exchange ), fie ca doar ei trimit catre site-ul dumneavoastra. Acest lucru se realizeaza si prin publicare de articole, inscriere in directoare si orice fel de publicitate on-line.

De ce SEO??


Optimizator SEO SEO este cel bun lucru pe care il puteti face pentru website-ul dumneavoastra pentru rezultate de durata. Puteti investi in publicitate si advertising, daca nu ati investit in SEO, nu ati facut nimic pe termen lung. De ce? Pentru ca in prezent internetul a devenit una din cele mai importante surse de resurse umane si clienti, daca nu cea mai valoroasa.

Iar cel mai important aport al SEO este ca rezultatele raman ! Spre deosebire de publicitatea in media, reclame platite, flyere sau alte metode de advertising, care aduc rezultate doar in perioada campaniei, rezultatele SEO raman in timp !

Bad SEO, se poate si mai rau

Bad SEO In prezent aproape orice persoana care face web design va spune ca va poate oferi si SEO, insa diferentele variaza foarte mult, in functie de experienta personalului. Desi multe persoane pretind ca fac SEO, realitatea difera izbitor, ca si diferenta dintre un lunetist si un civil tragand cu arcul, care se poate chiar si 'rani' incercand asta. Este bine sa va informati bine inainte despre persoanele cu care urmeaza sa colaborati si ce alte rezultate au mai avut in acest domeniu, pentru ca sunt cele mai relevante exemple - cazuri concrete si cel mai indicat actuale. De multe ori excesul de zel - keyword stuffing/suprapunerea cuvintelor cheie peste fundalul de aceeasi culoare de ex. - este grav pedepsit de Google prin banare si in loc de rezultatele tintite, lucrurile se intorc impotriva dumneavoastra. Persoane nepregatite va pot trage site-ul in jos, in loc sa avanseze cu el.

Puteti vedea aici pachetele de optimizare oferite de noi.

Cere Oferta


APLICATII SOFTWARE


WEB DESIGN


OPTIMIZARE SEO


CREARE MAGAZIN ONLINE


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!